WhatsApp: 0723 215 306
Cere oferta

Formatie nunta Bucuresti


Alesis - formatia de nunta ideala pentru evenimentul tau

 

     Alesis este una dintre mai frumoase si apreciate formatii de nunta din tara noastra, dar si din strainatate. Solistii Alina si Romeo Negoiasa, alaturi de o intreaga echipa de profesionisti( dansatori, tehnicieni, dj si instrumentisti) pot transforma petrecerea sau spectacolul in acel eveniment de la care iti pare bine ca nu ai lipsit.

  Atat Alina, cat si Romeo, au cochetat cu muzica inca de la cele mai fragede varste si cumva, drumul lor in acesta lume muzicala a fost stabilit inca de atunci. Ambitiile, talentul, perseverenta, dar si dragostea infinita pentru muzica au fost cele cu ajutorul carora cei doi au reusit sa atraga si sa castige respectul si aprecierea publicului.

  Formatia de nunta Alesis este formata din unul dintre cele mai productive cupluri din muzica romaneasca, iar acest lucru este foarte evident in timpul diverselor petreceri de nunta, show-uri sau spectacole la care sunt invitati, cei doi putand interpreta cu maiestrie atat muzica populara, etno, romante, slagare internationale si muzica usoara. Pe scurt, cei doi au capacitatea de a aduce acel plus de valoare evenimentului tau, datorita experientei si priceperii de care dau dovada intotdeauna. Cu siguranta, toti invitatii isi vor aduce aminte cu zambetul pe buze, de petrecerea ta de nunta, daca Alesis au fost cei care au intretinut acea atmosfera inedita si spectaculoasa.

  Cei doi solisti ai formatiei Alesis reusesc sa ofere o anumita nota originala oricaror prestatii live, in special datorita repertoriului de invidiat, insa reusita evenimentului nu se datoreaza doar acestuia, ci si experientei si calitatii programului, momentelor speciale si interactive care sunt mereu prezente si pot oferi fiecarui tip de eveniment la care sunt prezenti cei doi, un dinamism si  o stralucire fara limite.

   Ofertele formatiei Alesis sunt numeroase, in functie de tipul de eveniment si de programele alese, putand include atat pe cei doi solisti impreuna cu echipa de instrumentisti si sunetisti, dar si realizarea programului in colaborare cu alti dansatori profesionisti sau solisti band cover.

   Formatia Alesis iti poate asigura tot ceea ce ai nevoie pentru un eveniment cu adevarat reusit, atat prin realizarea unei regii pentru intregul eveniment, asigurarea sunetului, luminilor sau scenei, insa pot oferi si consiliere artistica, astfel incat repertoriul si momentele artistice sa fie personalizate in functie de preferinte, asfel incat alegerile sa fie unele dintre cele mai inspirate si sa asigure succesul evenimentului.

  Alesis este cea mai potrivita alegere daca iti doresti ca un anumit eveniment sa ramana in mintea tuturor, caci experienta si profesionalismul sunt cele doua calitati care transforma orice eveniment intr-unul de neuitat.

  Experienta vasta obtinuta de-a lungul anilor in domeniul muzical( Romeo Negoiasa este instrumentist, compozitor, textier, orchestrator, iar Alina are o voce exceptionala), instalatiile de sunet si lumini profesionale, echipa de profesionisti alaturi de care performeaza, sunt suficiente pentru ca evenimentul la care participa sa fie unul cu adevarat special si sa ramana o amintire de neuitat.

  Formatia Alesis, Alina si Romeo Negoiasa, reusesc sa faca totul din pasiune maxima pentru muzica, pot accepta orice provocare si pot garanta reusita oricarui eveniment la care participa.Marturii

Formatia Alesis nu a facut niciodata promisiuni desarte, in schimb ne-a daruit cu regularitate melodii frumoase, show-uri încantatoare, aparitii tv remarcabile, videoclipuri memorabile.

Sotii Alina si Romeo Negoiasa alcatuiesc unul dintre cele mai productive cupluri din muzica romaneasca. Alina poseda o voce de exceptie, iar Romeo este un neintrecut instrumentist, compozitor, orchestrator, textier, cei doi avand alaturi in concerte cativa valorosi instrumentisti si dansatori si interpreteaza cu egala maiestrie: muzica usoara, populara, etno, muzica veche, slagare internationale.

Octavian Ursulescu - Noiembrie 2011

Octavian Ursulescu

Cand trebuie sa vorbesc de Alina si Romeo ma incearca stari de bucurie, de respect si de admiratie. Doi oameni minunati, foarte talentati, cu suflet frumos cum rar ne este dat sa intalnim in zilele noastre. Ne-am cunoscut in urma cu 7 ani si, de atunci ii urmaresc, ii apreciez si, mai mult, am devenit prieteni adevarati. Sunt incantata ca sunt prahoveni de-ai mei! Ne vizitam, ne bucuram la petreceri, inregistram impreuna, iar atunci cand trec cateva zile si nu ne vedem, chiar ne simtim lipsa foarte mult.

Doi oameni frumosi, generosi, uniti prin destin din dragoste dar si prin cantec, aduc in fata publicului un sirag de cantece frumoase, cu teme diverse, in care regasim iubirea de parinti, iubirea de neam, pofta de viata, cantece de petrecere si de pahar, frumusetea locurilor natale si mai ales, Bucurestiul de altadata. Sper dint tot sufletul sa va placa la fel de mult cum imi plac si mie si vreau sa le urez mult succes in activitate!

Sunt foarte fericita ca sunt prietenii mei!

Irina Loghin

Decembrie 2013 

Irina Loghin

Sunt fericit ca cei doi prieteni din formatia Alesis (Alina și Romeo Negoiasa) au confirmat ceea ce flerul mi-a spus: AU VALOARE!!! Din acelasi motiv am iesit cu ei pe scena si impreuna cu ”Regina Mama”, D-na Irina Loghin, am fost mentorii lor spirituali. Dragii mei, vreau sa va doresc Drum Bun pe scena muzicii dar si pe scena vietii!

”Va pupa pe suflet al vostru pentru totdeauna, Fuego!”

 

Octombrie 2011

Fuego

”Doua destine ingemanate, Alina și Romeo, un cuplu perfect în viata si pe scena si-au dat mana intr-un crez comun, acela de a darui semenilor, prin tot ce Dumnezeu le-a harazit. Au plecat spre inimile noastre cu pasi discreti si modestie, cu respect si admiratie pentru valorile romanesti spre care tindeau sa ajunga. Avand o baza comuna au urcat treapta cu treapta pe drumul afirmarii artistice, si o spun cu toata convingerea ca si-au gasit drumul pe care il meritau in ierarhia valorilor.

Albumul ”Mi-e dor de Bucurestiul de-altadata” inmanuncheaza intr-un buchet multicolor cantece de lume adunate cu grija si rupte din trairile interioare a doua personalitati sensibile, romantice, talentate, intr-o coeziune perfecta intre vers si muzica. Cantecul lor aduce parfumul vremurilor trecute si ne poarta prin atmosfera cafenelelor si teraselor de altadata, acolo unde marii artisti intretineau atmosfera.

Nostalgia copilariei, dorul de casa parinteasca, de parinti si bunici s-au armonizat perfect in paleta de culori a acestui album, care beneficiaza de profesionalismul orchestrei ”Lautarii din Chisinau” sub bagheta magica a maestrului Nicolae Botgros.

Albumul ” Mi-e dor de Bucurestiul de altadata este un dar din suflet pentru suflet oferit de formatia ”Alesis” si care nu trebuie sa lipseasca din colectia celor care stiu sa aprecieze valoarea.”

Florentina Satmari

Noiembrie 2013

Florentina Satmari