WhatsApp: 0723 215 306
Cere oferta

Mi-e dor de Bucurestiul de alta data


MI-E DOR DE BUCURESTIUL DE ALTADATA

1. BATE TOBA, PARCĂ-I CEAS
Muzica: folclor, Versuri: Mariana Honceru

2. MI-E DOR DE BCUREȘTIUL DE ALTĂDATĂ
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Romeo Negoiasă

3. PLEACĂ FLOAREA ROMÂNIEI
Muzica: Romeo Negoiasa, Versuri: Romeo Negoiasă

4. HAIDEȚI, MĂI ROMÂNI, LA JOC
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Romeo Negoiasă

5. DOR DE TATĂ
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Romeo Negoiasă

6. NEICĂ, DRAGUL MEU BARBAT
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Mariana Honceru, Romeo Negoiasă

7. HEI, LUME, LUME
Muzica: Folclor, Versuri: Romeo Negoiasă

8. BUNICII
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Romeo Negoiasă

9. AȘA E LA NUNTĂ MARE
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Jeni Nicolau

10. AMINTIRE SĂ RĂMÂNĂ ASTĂ SEARĂ
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Mariana Honceru

11. EU AM SUFLET DE HAIDUC
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Romeo Negoiasă

12. CE-A PĂȚIT ROMANUL MEU
Muzica: Folclor, Versuri: Romeo Negoiasă

13. ZI-I AȘA PE STRUNĂ, NEICĂ NECULAI
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Mariana Honceru

14. LATRĂ CÂINELE DE-ASEARĂ
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Jeni Nicolau

15. MÂNDRĂ, EU ȚI-AȘ CERE
Muzica: Folclor, Versuri: Mariana Honceru

16. CA ROMÂNUL N-O SĂ FIE
Muzica: Romeo Negoiasă, Versuri: Mariana Honceru, Romeo Negoiasă

Orchestratii – Nicolae Botgros
Mastering – Romi Rus
Producator - Eurostar

Marturii

Sunt fericit ca cei doi prieteni din formatia Alesis (Alina și Romeo Negoiasa) au confirmat ceea ce flerul mi-a spus: AU VALOARE!!! Din acelasi motiv am iesit cu ei pe scena si impreuna cu ”Regina Mama”, D-na Irina Loghin, am fost mentorii lor spirituali. Dragii mei, vreau sa va doresc Drum Bun pe scena muzicii dar si pe scena vietii!

”Va pupa pe suflet al vostru pentru totdeauna, Fuego!”

 

Octombrie 2011

Fuego

Formatia Alesis nu a facut niciodata promisiuni desarte, in schimb ne-a daruit cu regularitate melodii frumoase, show-uri încantatoare, aparitii tv remarcabile, videoclipuri memorabile.

Sotii Alina si Romeo Negoiasa alcatuiesc unul dintre cele mai productive cupluri din muzica romaneasca. Alina poseda o voce de exceptie, iar Romeo este un neintrecut instrumentist, compozitor, orchestrator, textier, cei doi avand alaturi in concerte cativa valorosi instrumentisti si dansatori si interpreteaza cu egala maiestrie: muzica usoara, populara, etno, muzica veche, slagare internationale.

Octavian Ursulescu - Noiembrie 2011

Octavian Ursulescu

”Doua destine ingemanate, Alina și Romeo, un cuplu perfect în viata si pe scena si-au dat mana intr-un crez comun, acela de a darui semenilor, prin tot ce Dumnezeu le-a harazit. Au plecat spre inimile noastre cu pasi discreti si modestie, cu respect si admiratie pentru valorile romanesti spre care tindeau sa ajunga. Avand o baza comuna au urcat treapta cu treapta pe drumul afirmarii artistice, si o spun cu toata convingerea ca si-au gasit drumul pe care il meritau in ierarhia valorilor.

Albumul ”Mi-e dor de Bucurestiul de-altadata” inmanuncheaza intr-un buchet multicolor cantece de lume adunate cu grija si rupte din trairile interioare a doua personalitati sensibile, romantice, talentate, intr-o coeziune perfecta intre vers si muzica. Cantecul lor aduce parfumul vremurilor trecute si ne poarta prin atmosfera cafenelelor si teraselor de altadata, acolo unde marii artisti intretineau atmosfera.

Nostalgia copilariei, dorul de casa parinteasca, de parinti si bunici s-au armonizat perfect in paleta de culori a acestui album, care beneficiaza de profesionalismul orchestrei ”Lautarii din Chisinau” sub bagheta magica a maestrului Nicolae Botgros.

Albumul ” Mi-e dor de Bucurestiul de altadata este un dar din suflet pentru suflet oferit de formatia ”Alesis” si care nu trebuie sa lipseasca din colectia celor care stiu sa aprecieze valoarea.”

Florentina Satmari

Noiembrie 2013

Florentina Satmari

Cand trebuie sa vorbesc de Alina si Romeo ma incearca stari de bucurie, de respect si de admiratie. Doi oameni minunati, foarte talentati, cu suflet frumos cum rar ne este dat sa intalnim in zilele noastre. Ne-am cunoscut in urma cu 7 ani si, de atunci ii urmaresc, ii apreciez si, mai mult, am devenit prieteni adevarati. Sunt incantata ca sunt prahoveni de-ai mei! Ne vizitam, ne bucuram la petreceri, inregistram impreuna, iar atunci cand trec cateva zile si nu ne vedem, chiar ne simtim lipsa foarte mult.

Doi oameni frumosi, generosi, uniti prin destin din dragoste dar si prin cantec, aduc in fata publicului un sirag de cantece frumoase, cu teme diverse, in care regasim iubirea de parinti, iubirea de neam, pofta de viata, cantece de petrecere si de pahar, frumusetea locurilor natale si mai ales, Bucurestiul de altadata. Sper dint tot sufletul sa va placa la fel de mult cum imi plac si mie si vreau sa le urez mult succes in activitate!

Sunt foarte fericita ca sunt prietenii mei!

Irina Loghin

Decembrie 2013 

Irina Loghin